DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten

Weerstandverhoger voor de katten van Stichting Zilver

31 augustus 2020

Toen de katjes van stichting Zilver niet meer goed met het vliegtuig konden reizen, kwamen ze met de bus. Dat duurde langer en was een zware reis voor de diertjes. Toch kozen de vrijwilligers ervoor om ze te laten reizen zodra het kon, omdat het alternatief was, om in het bom en bomvolle asiel te blijven. De asielen stromen voller en voller, juist doordat er wel dieren binnen blijven komen. Door de nasleep van de lockdowns komen ze er maar mondjesmaat uit.
Omdat de reis zo zwaar was, koos Zilver ervoor om de dieren een tijdje op te vangen, voor ze naar hun nieuwe huisjes konden gaan. Sommige katjes werden een beetje verkouden van de reis. Voor die katjes wilde Zilver graag een voorraadje snoepjes met L Lysine krijgen. L Lysine is een voedingssupplement dat de weerstand van de dieren wat verhoogd.
Eigenlijk net zoiets als wat extra vitamientjes als wij mensen verkouden zijn. De vrijwilligers doen er alles aan om de reis zo comfortabel mogelijk te maken. Ook na de reis doen zij hun uiterste best om de dieren zo goed mogelijk bij te laten komen.

Dankzij alle donaties is er een voorraadje weerstandverhogende snoepjes bezorgd.
Donateurs bedankt!


← Terug naar overzicht

Bekijk onze projecten

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title