DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten

Warmte voor de zwervertjes die Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden onder haar hoede heeft

29 november 2021

Nu de winterkou er aankomt willen de vrijwilligers van Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden graag ook wat warmte brengen bij de zwervers die zij buiten verzorgen. Deze katten hebben wel schuilhokken maar bij vorst kunnen ze absoluut wat extra’s gebruiken. Voorheen gebruikte men kruiken en dergelijke maar die koelen helaas snel af en het was een heel gesleep en gedoe.

Sinds enige tijd gebruiken zij daarom het liefst heatpacks. Deze lichtgewicht wegwerpzakjes worden lekker warm zodra er lucht bij komt en kunnen de warmte vasthouden tot 2 a 3 dagen! Wat een oplossing voor de zwervers ‘in het veld’!

Maar ook voor de zieke en oude katten in de opvang, of als ze naar de dierenarts moeten, zijn heatpacks een heerlijke oplossing. De heatpacks ze worden in de (reis)mand gelegd en de beessies kunnen comfortabel op transport! De Stichting vraagt een donatie voor verschillende maten heatpacks, van S tot XL.

Onze allerleukse donateurs hebben vast een vooruitziende blik gehad. Net nu het echt heel vervelend en koud is buiten, zijn wij overladen met donaties voor dit project. De eerste heatpacks zijn al in gebruik! Enorm bedankt aan iedereen die een duit in het heatpack heeft gedaan!


← Terug naar overzicht

Bekijk onze projecten

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title