DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten

Vrijwilliger worden

Stichting DierenDonatie.nl is een crowdfundingsplatform voor dierenopvangcentra en andere stichtingen die hulp bieden aan dieren in nood. We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid en die groei zet nog steeds flink door. Onze ambities zijn groot(s)! Daarom zoeken we – voor uitbreiding van ons team – betrokken, zelfstandige, actieve enthousiastelingen die uiteraard net als wij dol zijn op dieren!

DierenDonatie in het kort

Een stichting dient kosteloos projecten in voor concrete producten. Zodra een project voldoet aan de voorwaarden en is goedgekeurd, plaatsen wij het op de website en verspreiden het via onder meer social media en de nieuwsbrief. Donateurs kiezen zelf welk project ze willen financieren en hoeveel ze daar aan willen bijdragen en doneren dat bedrag vervolgens via iDeal. Zodra het totaalbedrag behaald is en de bestelling geleverd, sturen stichtingen een foto van de ontvangen producten. Deze plaatsen wij op onze website, in de nieuwsbrief en op social media. De donateurs ontvangen de foto als bewijs dat hun geld goed terecht is gekomen en om hen te bedanken.

De belangrijkste zaken van ons team op een rij

Jouw werkomgeving
Alle werkzaamheden kun je vanuit huis verrichten. Twee keer per jaar hebben we overleg, dat iedere keer weer op een leuke locatie plaatsvindt met lekker eten en drinken en soms een toffe activiteit. Daarnaast hebben we twee keer per jaar telefonisch overleg. En tussentijds houden we uiteraard ook contact met elkaar, daar zijn we een team voor! Op dit moment bestaat het bestuur uit drie en de rest van het team uit vijf vrijwilligers, hier lees je meer over hen.

Jouw profiel
Je bent een actieve, vrolijke, energieke dierenliefhebber die graag zijn of haar bijdrage levert aan een mooiere diervriendelijkere wereld. Communicatief beschik je over goede – verbale en schriftelijke – vaardigheden. Je kunt (goed) overweg met computers en maakt gebruik van WhatsApp.

Uiteraard kom je terecht in een team met hele leuke collega’s ☺. Maar bovenal heb je de mogelijkheid om je in te zetten voor een goed doel en op die manier dieren direct en concreet te helpen.

Ben je enthousiast over een van onderstaande vacatures?

Stuur ons dan een mail naar info[at]dierendonatie.nl onder vermelding van de vrijwilligersfunctie waar jij je voor in wilt zetten.

Actuele vrijwilligersvacatures

Sponsorwerver

Stichting DierenDonatie werft enerzijds donateurs voor andere stichtingen. Zelf hebben we uiteraard ook allerlei kosten die we maken om het platform draaiende te houden. Denk bijvoorbeeld aan de webhosting en het websitebeheer van onze druk bezochte site, kosten voor de bank, verzekeringen, porto en promotiemateriaal. Soms ontvangen we geld van onze eigen sponsoren, andere keren bieden zij diensten in natura aan. Om de contacten met sponsoren te onderhouden én nieuwe sponsoren te werven zoeken we een enthousiaste sponsorwerver. Ben jij iemand die graag contacten legt, een netwerk opbouwt en bedrijven enthousiast weet te maken om een bijdrage te leveren aan onze missie? Dan maken we graag kennis met je.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen