DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten

Vrijwilliger worden

Stichting DierenDonatie.nl is een crowdfundingsplatform voor dierenopvangcentra en andere stichtingen die hulp bieden aan dieren in nood. We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid en die groei zet nog steeds flink door. Onze ambities zijn groot(s)! Daarom zoeken we betrokken, zelfstandige, actieve enthousiastelingen die uiteraard net als wij dol zijn op dieren!

DierenDonatie in het kort

Een stichting dient kosteloos projecten in voor concrete producten. Zodra een project voldoet aan de voorwaarden en is goedgekeurd, plaatsen wij het op de website en verspreiden het via onder meer social media en de nieuwsbrief. Donateurs kiezen zelf welk project ze willen financieren en hoeveel ze daar aan willen bijdragen en doneren dat bedrag vervolgens via iDeal. Zodra het totaalbedrag behaald is en de bestelling geleverd, sturen stichtingen een foto van de ontvangen producten. Deze plaatsen wij op onze website, in de nieuwsbrief en op social media. De donateurs ontvangen de foto als bewijs dat hun geld goed terecht is gekomen en om hen te bedanken.

De belangrijkste zaken van ons team op een rij

Jouw werkomgeving
Alle werkzaamheden kun je vanuit huis verrichten. Twee keer per jaar hebben we overleg, dat iedere keer weer op een leuke locatie plaatsvindt met lekker eten en drinken en soms een toffe activiteit. Daarnaast hebben we twee keer per jaar telefonisch overleg. En tussentijds houden we uiteraard ook contact met elkaar, daar zijn we een team voor!

Jouw profiel
Je bent een actieve, vrolijke, energieke dierenliefhebber die graag zijn of haar bijdrage levert aan een mooiere diervriendelijkere wereld. Communicatief beschik je over goede – verbale en schriftelijke – vaardigheden. Je kunt (goed) overweg met computers en maakt gebruik van WhatsApp.

Uiteraard kom je terecht in een team met hele leuke collega’s ☺. Maar bovenal heb de mogelijkheid om je in te zetten voor een goed doel en op die manier dieren direct en concreet te helpen.

Ben je enthousiast?

Stuur ons dan een mail naar info@dierendonatie.nl onder vermelding van de vrijwilligersfunctie waar jij je voor in wilt zetten.

Actuele vrijwilligersvacatures

Promotiemedewerker
Om te groeien en onze zichtbaarheid te vergroten benader je – per mail of telefonisch – proactief stichtingen om hen bekend te maken met DierenDonatie en hen uit te nodigen om projecten in te dienen. Daarbij ben je het visitekaartje van DierenDonatie.nl. In incidenteel voorkomende gevallen ben je aanwezig op diergerelateerde beurzen en evenementen om nog meer bekendheid te geven aan ons crowdfundingsplatform. Ben jij de enthousiasteling die ons nog meer bekendheid wil geven? Dan past deze rol daar heel goed bij.

Tijdsbesteding: vrij in te vullen

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen