DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten

De HuisdierenApp, heb jij ‘m al gedownload?

De HuisdierenApp is een gratis en onafhankelijke app voor iedereen met een huisdier! Met deze app heb je als baasje en/of verzorger alle informatie en diensten over jouw huisdier(en) op één plek bij de hand. En dat kan voor allerlei diersoorten zoals kat, konijn, hond, vogel, knaagdier, paard of reptiel.

Jouw eigen huisdier staat centraal. Je slaat er makkelijk alle relevante gegevens van jouw dier(en) in op, zoals chip- en verzekeringsnummer bijvoorbeeld. Zo heb je deze altijd bij de hand. Een handige tool is de herinneringenservice voor de ontworming- en ontvlooiingsbehandelingen of bijvoorbeeld voor medicatie. Daarnaast is er een gewichtscurve om bij te houden of jouw lieverd op gewicht blijft.

Nog meer handigheidjes!

Naast de documentatiefunctie heeft HuisdierenApp nog meer handigheidjes, zoals een kaart waarop je makkelijk de dichtstbijzijnde adressen kunt vinden van bijvoorbeeld een:

  • dierenkliniek
  • dierenwinkel
  • trimsalon
  • uitlaatservice
  • hondenuitlaatplaatsen
  • restaurants waar je met je hond welkom bent.

Alles werkt supersnel en je navigeert eenvoudig en intuïtief door de mogelijkheden heen.

Extra leuk: in de app vind je alle dierenevenementen en staan de leukste dierennieuwtjes voor je op een rij.

Videobellen met je dierenarts

Videobellen is een mogelijkheid om vanuit huis of onderweg snel deskundig face-to-face advies te vragen aan de dierenarts die op afstand meekijkt naar jouw huisdier. Een eigentijdse manier om bij twijfel snel gerust gesteld te worden, zonder dat je uit huis hoeft. Met de huidige COVID-19 ontwikkelingen is dit helemaal een uitkomst. Je maakt snel en gemakkelijk een videobelafspraak in de HuisdierenApp.

huisdierenapp
De HuisdierenApp is gratis en beschikbaar in Appstore (Apple) en Playstore (Android). De app bevat geen reclame, uitsluitend gerichte nuttige informatie voor alle huisdieren bezitters! Het HuisdierenApp platform bestaat uit de app en de website huisdierenapp.nl, op social media vind je hen op Facebook en mascottehond Pip heeft een geweldig leuk eigen account op Instagram!

Suggesties of vragen? Neem gerust contact met hen op.

 

 


← Terug naar alle tips

Bekijk onze projecten

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title