DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projecten › Swiffers Hoeve

Swiffers Hoeve

Stichting Swiffers Hoeve is een dierenopvang bij ziekte van mens en dier. Veelal in samenwerking met de Dierenambulance en voornamelijk voor dieren waar geen reguliere opvang voor is als ze gewond, ziek of nog te jong zijn. Wanneer een dier weer zelfstandig kan leven, wordt deze terug geplaatst in zijn natuurlijke omgeving. Als dat niet mogelijk is, kan het dier op Swiffers Hoeve blijven of zoeken we een passend thuis.

Tevens vangen we huisdieren op als iemand wegens ziekte, revalidatie of verhuizen naar een woonvorm, (tijdelijk) niet meer voor een huisdier kan zorgen. Als het huisdier niet meer terug kan, zoekt Swiffers Hoeve samen met het baasje naar een liefdevol nieuw thuis, zodat ze samen contact kunnen blijven houden!

Alle dieren van Swiffers Hoeve zijn lief en tam en zijn daarom ook ideale knuffeldieren: uitermate geschikt om met kinderen, mensen met een beperking en (dementerende) ouderen te knuffelen! Swiffers Hoeve bezoekt dan ook zorginstellingen met de mobiele knuffelboerderij: geiten, schaapje, lammetjes, hanen, kippen, eenden, gans, konijnen, cavia’s, poezen, kaketoe en huisvarken, alles aai- en knuffelbaar, want ook de hanen, kippen en gans, kunnen op schoot! De hoeveelheid dieren kan afgestemd worden en alle dieren leven bij elkaar, dus kunnen ook gezamenlijk mee. Naast de zorginstellingen bezoeken we ook scholen en kinderdagverblijven om zo, spelenderwijs, kinderen kennis te laten maken met dieren.

Voor de gasten van Hospice Amandi, welke eind 2020 op korte afstand van Swiffers Hoeve, gerealiseerd zal worden kunnen wij ook hun huisdieren opvangen en zoveel mogelijk bij hun baasje brengen, zodat hun maatje nog in hun buurt is.

Swiffers Hoeve is in de zomermaanden ook 2 middagen in de week open en kinderen kunnen dan helpen verzorgen en knuffelen. Daarnaast ontvangen we ook groepjes mensen om ze al dan niet in het weiland of op het naastgelegen terras aan de waterkant met zwemkooi, kennis te laten maken met de verscheidenheid aan dieren!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Over deze stichting

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen