DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projecten › GaGa Animal Care Nederland

GaGa Animal Care Nederland

GaGa Animal Care Nederland een vrijwilligersorganisatie die ex-zwerfhonden, voornamelijk van het Griekse eiland Lesbos, in Nederland een nieuw thuis biedt.

Honden die voor herplaatsing in aanmerking komen kunnen in Nederland geadopteerd worden na een zorgvuldige adoptieprocedure. De adoptiebijdrage gaat weer naar het asiel waar de betreffende hond vandaan komt, om daar medische kosten te dekken en sterilisaties mogelijk te maken. Op deze manier kan GaGa Animal Care Lesbos de broodnodige hulp blijven bieden aan dieren.

Zelf is GaGa Animal Care ook actief in het opzetten van sterilisatieprojecten voor honden én katten. Daarnaast geven wij ook voorlichting aan de lokale bevolking, om zo meer bewustzijn m.b.t. dierenwelzijn te creëren.

De organisatie bestaat uit een team van zeer enthousiaste, betrokken, behulpzame en meelevende vrijwilligers, die altijd klaar staan om de handen uit de mouwen te steken, opdat er zoveel mogelijk honden gered kunnen worden uit de erbarmelijke omstandigheden waar ze in leven.

Over deze stichting

GaGa Animal Care Nederland een vrijwilligersorganisatie die ex-zwerfhonden, voornamelijk van het Griekse eiland Lesbos, in Nederland een nieuw thuis biedt. Honden die voor herplaatsing in aanmerking komen kunnen in Nederland geadopteerd worden na een zorgvuldige adoptieprocedure. De adoptiebijdrage gaat weer naar het asiel waar de betreffende hond vandaan komt, om daar medische kosten te dekken en sterilisaties mogelijk te maken. Op deze manier kan GaGa Animal Care Lesbos de broodnodige hulp blijven bieden aan dieren. Zelf is GaGa Animal Care ook actief in het opzetten van sterilisatieprojecten voor honden én katten. Daarnaast geven wij ook voorlichting aan de lokale bevolking, om zo meer bewustzijn m.b.t. dierenwelzijn te creëren. De organisatie bestaat uit een team van zeer enthousiaste, betrokken, behulpzame en meelevende vrijwilligers, die altijd klaar staan om de handen uit de mouwen te steken, opdat er zoveel mogelijk honden gered kunnen worden uit de erbarmelijke omstandigheden waar ze in leven.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title