DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projecten › De Varkensschuur

De Varkensschuur

Stichting de Varkensschuur is een kleinschalige opvang die op een huiselijke en liefdevolle manier dieren opvangt. De vrijwilligers zetten zich iedere dag in voor hen die weinig geluk hebben gekend: gedumpt, rondzwervend, achtergelaten, gebruikt in de bio-industrie. Ze helpen de dieren om dit verleden achter zich te laten en een zonnige toekomst tegemoet te gaan.

Het fijne team bestaat enkel uit vrijwilligers die zich belangeloos inzetten en onze stichting is volledig non-profit. Dit betekent dat alle donaties en inzet ten goede komen van de dieren.

Over deze stichting

Stichting de Varkensschuur is een kleinschalige opvang die op een huiselijke en liefdevolle manier dieren opvangt. De vrijwilligers zetten zich iedere dag in voor hen die weinig geluk hebben gekend: gedumpt, rondzwervend, achtergelaten, gebruikt in de bio-industrie. Ze helpen de dieren om dit verleden achter zich te laten en een zonnige toekomst tegemoet te gaan. Het fijne team bestaat enkel uit vrijwilligers die zich belangeloos inzetten en onze stichting is volledig non-profit. Dit betekent dat alle donaties en inzet ten goede komen van de dieren.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title