DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Zwerfkattendwangkooi voor Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden

Zwerfkattendwangkooi voor Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden

€125,00

100%

Opgehaald van €125,00 doel

8 Funders

Voltooid

Beschrijving

De vrijwilligers van Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden gebruiken geregeld een dwangkooi. Daarin kunnen ze veilig verwilderde katten vervoeren en medicatie geven. In deze kooien kun je een kat ‘vastklemmen’ zodat je medicijnen kunt toedienen zonder dat de kat kan bijten of in paniek raakt en zich bezeert. Ook bij de dierenartspraktijk zijn ze erg blij als de wilde katten in een dwangkooi zitten. De kooi die nu gebruikt wordt is heel oud en vertoont mankementen waardoor die minder veilig is. Bovendien is er nu een nieuw soort dwangkooi waarvan ook de onderkant open kan, het wordt daarmee nog veiliger om een kat te vangen of over te zetten in een grotere kennel. Help jij mee om deze kooi bij elkaar te sparen?

Product: Dwangkooi
Stichting: Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden
Plaats: Velsen-Noord
Website: zwerfkattenijmuiden.nl
               

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title