DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenHoKaZo › Zwembad en lekker voer voor Hokazo

Zwembad en lekker voer voor Hokazo

€140,00

100%

Opgehaald van €140,00 doel

7 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

Het mooie weer komt er weer aan en onze nieuwe hondenweides zijn bijna af. Om de honden lekker te laten afkoelen willen we graag een zwembad voor ze. Deze is lekker stevig en ‘s avonds goed af te dekken met een zeil zodat het water lekker lang goed blijft.
Ook komen er langzaam aan weer katten binnen. Vele hebben helaas vaak last van niesziekte en krijgen daar dan medicijnen voor. Om de katten zo min mogelijk te hoeven pesten geven wij dit geprakt in een lekker gourmetje. Hier smullen ze lekker van en merken dan niet dat ze ook medicijnen binnen krijgen. Op deze manier ondervinden ze bijna geen stress en zijn ze dus sneller weer de oude.

Zouden jullie weer een bijdrage willen leveren hiervoor? Onze dank is groot!

Product: zwembad en lekker voer
Stichting: Hokazo
Plaats: Uden
Website: hokazo.nl
             

Over deze stichting

In het dierenasiel van HoKaZo wordt gekozen voor een beleid dat in de eerste plaats zorg draagt voor een diervriendelijk leven. Een diervriendelijk leven houdt in dat de hond of kat - mits hij niet onnodig lijdt of zodanig in zijn gedrag gestoord is dat hij een gevaar oplevert voor zijn omgeving - zolang als nodig is mag blijven. Ook al duurt dat een jaar of langer. Stichting Hokazo heeft ook een eigen dierenambulance die zich met grote betrokkenheid dag en nacht inzet voor alle dieren in de regio die dat nodig hebben.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title