DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Zuurstofconcentrator voor de zieke katten bij Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden

Zuurstofconcentrator voor de zieke katten bij Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden

€425,00

100%

Opgehaald van €425,00 doel

25 Funders

Voltooid

Beschrijving

Bijna alle zwervers en kittens die bij de Stichting Zwerfkattenopvang havengebied IJmuiden binnenkomen zijn ziek of gewond. Om deze beestjes meer kans te geven zou de stichting graag een zuurstofvernevelaar willen hebben, die ook op de couveuse aangesloten kan worden. Extra zuurstof kan levens redden en het de patiëntjes met hartproblemen en/of vocht in de longen een stuk makkelijker maken om te ademen. En dus te overleven! Onlangs is een kitten overleden die het met deze extra zuurstof waarschijnlijk wel had gered. De vrijwilligers willen dit nooit meer meemaken en vragen daarom hulp bij de aanschaf van die belangrijke apparaat.

Spaar je mee voor de zieke katten?

Product:   Zuurstofconcentrator
Stichting:   Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden
Plaats:   Velsen-Noord
ANBI-status: ja
Website:   zwerfkattenijmuiden.nl
                                                 

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title