DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Zachtvoer en brokjes voor Oscar (en de kittens) bij Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

Zachtvoer en brokjes voor Oscar (en de kittens) bij Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

€135,00

100%

Opgehaald van €135,00 doel

11 Funders

Voltooid

Beschrijving

Oscar was nooit een liefhebber van de harde brokjes en krijgt meerdere keren per dag een zakje nat voer. Sinds hij enkele maanden geleden een infarct heeft gekregen, eet hij alleen nog maar de paté van Gourmet. Zijn voorraad is bijna op en de vrijwilligers bij Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden kunnen wel weer nieuwe blikjes gebruiken.

Ook is de voorraad zacht voer voor de kittens zo goed als op en net als bij andere katten-opvancentra’s hebben ook wij dit jaar meer kittens dan andere jaren.

Help jij mee de voorraad voer weer aan te vullen?

Product:   Zachtvoer en brokjes
Stichting:   Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden
Plaats:   Velsen-Noord
ANBI-status: ja
Website:   zwerfkattenijmuiden.nl
                     

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title