DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenDierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen › Zachte mousse voor de allerkleinste kittens bij Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

Zachte mousse voor de allerkleinste kittens bij Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

€400,00

100%

Opgehaald van €400,00 doel

27 Funders

Voltooid

Beschrijving

Kittenboom op komst! Tijdens het kittenseizoen vangt Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen kittens van verschillende leeftijden op. De leeftijden variëren van enkele uren oud tot een paar maanden. De kleinste kittens worden soms met moeder en soms zonder moeder gevonden. Pleeggezinnen vangen de jongste telgen op en voeden ze als surrogaatmoeder op. Om de kleintjes die niet genoeg aankomen bij te kunnen voeren en vast voedsel te leren eten is de babymousse van Royal Canin een veelgebruikt product in het dierenasiel. Het is zo fijngemalen dat het makkelijk te mengen is met de kittenmelk van Beaphar Lactol. Op dit moment loopt de opvang vol met zwangere moederpoesjes. Er komt dus een heuse kittenboom aan! De vrijwilligers willen graag een voorraad melk en mousse aanleggen, want ze verwachten er zo weer snel doorheen te gaan!

Help jij mee om de kleintjes groot te laten worden?

Product: Kittenmousse
Stichting: Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen
Plaats: Terneuzen
ANBI-status: Ja
Website: dierenasielzvl.nl
                                                     

Over deze stichting

Het dierenasiel, gevestigd in Terneuzen, is verantwoordelijk voor het opvangen en verzorgen van zwerfhonden en -katten en voor huisdieren die door eigenaars worden afgestaan. Het werk is erop gericht zo snel mogelijk een goed tehuis te vinden voor de dieren. Per jaar wordt er op deze manier voor enkele honderden dieren een nieuw baasje gevonden. Het werkgebied bestaat uit heel Zeeuws-Vlaanderen.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title