DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting Blitz Kattenopvang › Zachte mandjes voor de zieke en schuwe katten bij Stichting Blitz Kattenopvang

Zachte mandjes voor de zieke en schuwe katten bij Stichting Blitz Kattenopvang

€85,00

100%

Opgehaald van €85,00 doel

3 Funders

Voltooid

Beschrijving

De schuwe opvangkatten komen bij Stichting Blitz Kattenoovang binnen zonder ervaring met een mandje of warmte. Vanaf het moment dat ze een warm donutmandje ontdekken zijn ze er bijna niet meer uit te krijgen! Zie opvangkatje Lexi maar eens genieten! Daarbij zijn deze mandjes qua formaat ook ideaal om in de benches te gebruiken bij de kittens en de zeer bange opvangers. De mandjes moeten zeker in de eerste opvangperiode veel gewassen worden. Ook bij de zieke opvangertjes hebben ze een dagelijkse wasbeurt nodig. Doordat de donutmandjes zoveel in gebruik zijn, slijten ze natuurlijk snel. De stichting kan dus best wel wat mandjes gebruiken.

Spaar je mee om de opvangkatten een warm bedje te geven?

Product: Donutmandjes
Stichting: Stichting Blitz Kattenopvang
Plaats: Swifterband
ANBI-status: Ja
Website: blitzkattenopvang.com
     

Over deze stichting

Stichting Blitz Kattenopvang bestaat uit een groep zeer gedreven vrijwilligers, met een enorme passie voor het helpen van katten. De stichting is er voor alle katten in Nederland. Dat wil zeggen: alle katten zijn welkom. Afstandskatten, zwerfkatten, maar de stichting is er ook voor katten die bemiddeling nodig hebben. Stichting Blitz Kattenopvang werkt heel nauw samen met collega-organisaties die hetzelfde doel voor ogen hebben. Stichting Blitz Kattenopvang wil het aantal zwerfkatten en hulpbehoevende katten in Nederland omlaag brengen. Dit doen zij middels TNRC (Trap, Neuter, Return/Replace, Care) De stichting zorgt er dus voor dat de katten die bij ons in opvang komen volledig medisch in orde worden herplaatst. Dit betekent dat de katten gecastreerd/gesteriliseerd worden, twee vaccinaties krijgen, gechipt worden en er wordt twee keer een gezondheidscheck uitgevoerd door de dierenarts. Ook worden ze vlo- en wormvrij herplaatst.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title