DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenLittle tigers › Weerstandverhoger voor Stichting Little Tigers

Weerstandverhoger voor Stichting Little Tigers

€90,00

100%

Opgehaald van €90,00 doel

4 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

Stichting Little Tigers bemiddelt katten uit kansloze situaties in het buitenland naar een goed huis in Nederland. Dat doen ze al enkele jaren en inmiddels hebben al honderden katten een fijn nieuw leven gekregen dankzij de vrijwilligers van deze stichting.

De katten komen uit Spanje en Bulgarije. Natuurlijk worden ze in het land van herkomst goed voorbereid op de reis, netjes gevaccineerd, gesteriliseerd en goed nagekeken door een dierenarts. Maar ze maken een flinke reis, die in het geval van Bulgarije soms erg lang duurt. Dat geeft bij sommige katten stress en daar worden ze soms een beetje ziek van. Om hun weerstand weer op peil te brengen willen de vrijwilligers ze een oppepper geven met Lysine en -als dat nodig is- een ontstekingsremmer.

Spaar jij mee voor de katten?

Product: L Lysine
Stichting: Stichting Little Tigers
Plaats: Oosterhout
ANBI-status: ja
Website: littletigers.eu
       

Over deze stichting

Little Tigers stelt zich ten doel om zoveel mogelijk zwerfkatten in Spanje te helpen. Ze worden bij voorbeeld van de straat gehaald of uit het gemeenteasiel (ofwel dodingstation!) gered. Ook ondersteunen we programma’s om zwerfkatten te laten castreren/steriliseren. Samen met vrijwilligers in Spanje proberen we een goede oplossing voor hen te vinden. Dit kan o.a. inhouden dat we een nieuwe Thuis zoeken voor de katten (in Spanje of in Nederland/België) en dat we vrijwiligers helpen om door te gaan met het redden van katten, die anders, als gevolg van menselijke verwaarlozing en onverschilligheid, in zo’n asiel terecht zouden komen.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title