DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZilver › Weerstandverhoger voor de katten van Stichting Zilver

Weerstandverhoger voor de katten van Stichting Zilver

€215,00

100%

Opgehaald van €215,00 doel

1 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

Nu de katjes van stichting Zilver niet meer goed met het vliegtuig kunnen reizen, komen ze met de bus. Dat duurt langer en het is een zware reis voor de diertjes. Toch kiezen de vrijwilligers ervoor om ze te laten reizen zodra het kan, omdat het alternatief is, in het bom en bomvolle asiel blijven. De asielen stromen voller en voller, juist doordat er wel dieren binnen blijven komen. Door de nasleep van de lockdowns komen ze er maar mondjesmaat uit.
Omdat de reis zo zwaar is, kiest Zilver ervoor om de dieren een tijdje op te vangen, voor ze naar hun nieuwe huisjes gaan. Sommige katjes worden een beetje verkouden van de reis. Voor die katjes wil Zilver graag een voorraadje snoepjes met L Lysine krijgen. L Lysine is een voedingssupplement dat de weerstand van de dieren wat verhoogd.
Eigenlijk net zoiets als wat extra vitamientjes als wij mensen verkouden zijn. De vrijwilligers doen er alles aan om de reis zo comfortabel mogelijk te maken. Ook na de reis doen zij hun uiterste best om de dieren zo goed mogelijk bij te laten komen.

Spaar jij mee voor de katten?

Product: Optixcare
Stichting: Stichting Zilver
Plaats: Rotterdam
ANBI-status: ja/nee
Website: stichting-zilver.eu
 

Over deze stichting

Stichting Zilver is een stichting die zich primair richt op het helpen van katten en honden in de asielen rondom Alicante, genaamd Asoka. Een keten met een no-kill beleid. Naast het herplaatsen van honden en katten, zal er speciale aandacht komen voor dieren die minder kans hebben om het asiel te verlaten. Ziekte, langzitters, angstproblemen et cetera. Deze dieren zullen langdurig in de opvang blijven, zodat we wel uit het asiel kunnen en kans maken op een leven in een warm mandje.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title