DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenNobele Hoeve › Weekvoorraad voer voor animal sanctuary De Nobele Hoeve

Weekvoorraad voer voor animal sanctuary De Nobele Hoeve

€310,00

100%

Opgehaald van €310,00 doel

15 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

Dit is Mila, samen met haar soortgenootje Eefje is zij een van de bewoners van De Nobele Hoeve. Het is een van de weinige animal sanctuaries in Nederland en daarmee extra bijzonder. Naast deze twee vrolijk knorrende schatten hebben ook stier Bram, een kudde paarden, bokjes, konijnen, kippen, katten en honden hier een heel goed leven. Om alles financieel bol te werken organiseert eigenaresse Margarit allerlei leuke activiteiten. Nu heeft ze het door hoge extra kosten wat krapper en schieten wij graag te hulp om een weekvoorraad voer bij elkaar te helpen sparen. Die bestaat uit:

  • 2 grote balen kruidenhooi
  • 1 zak paardenvoer 20kg
  • 1 zak hondenvoer 20kg
  • 1 zak varkensmuesli 20kg
  • 1 zak kippengraam 20kg
  • 5 grote pakken stro
  • De leverancier zorgt voor gratis bezorging van dit alles. Help jij mee om de dieren weer een week goed en gezond te laten eten?

Product:   Diverse voersoorten
Stichting:   De Nobele Hoeve
Plaats:   Strijbeek
Website:   denobelehoeve.nl

 

                             

Over deze stichting

Stichting De Nobele Hoeve is een van de weinige animal sanctuaries in Nederland. Er wonen tal van dieren zoals varkens, een stier, paarden, geiten, kippen, honden, katten, konijnen en meer. Daarnaast hebben zij tot doel het creëren van bewustwording op het gebied van welzijn van mens en dier, milieu en duurzaamheid om zo ieders ecologische voetafdruk te verkleinen.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title