DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenDierenasiel De Kuipershoek › Weegschalen voor dierenasiel De Kuipershoek

Weegschalen voor dierenasiel De Kuipershoek

€150,00

100%

Opgehaald van €150,00 doel

12 Funders

Voltooid

Beschrijving

Wegen is weten… Dierenasiel de Kuipershoek zit met de handen in de kittenharen! In het drukste seizoen van het jaar heeft de weegschaal besloten de geest te geven. Hierdoor kunnen zij de kittens niet meer wegen. Dit is natuurlijk van cruciaal belang. Door te wegen weten we hoe zwaar een kitten is en kunnen we daar een voedingsplanning voor maken; moet het kitten aankomen, afvallen of is het in levensgevaar.

Het dierenasiel vangt jaarlijks, met een piek in de zomer – ruim 400 kittens op, voornamelijk in onze gastgezinnen. Gelukkig vinden voor deze kittens vrijwel altijd snel een thuis, maar daar gaat wel een intensieve en kostbare periode aan vooraf. Een kitten komt regelmatig in aanraking met de weegschaal, in de vroege fase zelfs dagelijks. We willen graag 2 weegschalen om onze honderden kittens en alle andere katten te wegen. Voorheen hebben wij de Alecto BC 20 babyweegschaal gewerkt er hier zijn we erg tevreden over. De weegschaal is nauwkeurig, licht en werkt goed. Help jij mee om de kittens te laten wegen?

Product:   Babyweegschaal
Stichting:   Dierenasiel de Kuipershoek
Plaats:   Klarenbeek
Website:   Dierenasiel-de-kuipershoek.nl
                       

Over deze stichting

Dierenasiel De Kuipershoek is een non-profit organisatie. Met de inzet van medewerkers, leden, donateurs en vrijwilligers komen wij op voor de belangen van dieren in onze regio. Wij vangen dieren in nood op, bestrijden dierenmishandeling, zien toe op de naleving van dierenwetgeving en werken aan een diervriendelijke samenleving door voorlichting en lobby. Jaarlijks vangen wij 1000 katten, 300 honden en 350 overige dieren op.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title