DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting Dierenambulance Midden-Limburg › Weegschaal voor konijnen bij Dierenambulance Midden Limburg

Weegschaal voor konijnen bij Dierenambulance Midden Limburg

€60,00

100%

Opgehaald van €60,00 doel

1 Funders

Voltooid

Beschrijving

Steeds meer konijnen en andere knaagdieren worden zonder pardon op straat gezet. Dierenambulance Midden Limburg vangt deze dieren op en gaat op zoek naar geschikte nieuwe huisjes. Omdat veel dieren niet in een goede conditie binnen komen is het bij de verzorging heel belangrijk om het gewicht van de dieren te weten. Een goede weegschaal is daarom van groot belang. Hierdoor kunnen de vrijwilligers in de gaten houden of de konijnen aangekomen zijn, maar ook hoeveel medicatie gegeven kan worden. Gewicht is een belangrijke meter voor gezondheid en in sommige gevallen herstel. Help jij mee deze weegschaal aan te schaffen voor Dierenambulance Midden Limburg?

Product: Weegschaal
Stichting: Stichting Dierenambulance Midden-Limburg
Plaats: Weert
Website: damiddenlimburg.nl
 

Over deze stichting

Wij van Stichting Dierenambulance Midden Limburg maken geen onderscheid tussen gezelschapsdieren en natuurdieren; wij proberen iedereen, die een probleem heeft met dieren, te helpen, waarbij het dierenwelzijn voorop staat. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week klaar om hulp te verlenen aan zieke, gewonde of noodlijdende dieren.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title