DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenDierenopvang Schagen Hollands Kroon › Weegschaal voor DierenOpvang DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon

Weegschaal voor DierenOpvang DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon

€290,00

100%

Opgehaald van €290,00 doel

25 Funders

Voltooid

Beschrijving

De weegschaal van DierenOpvang DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon, die ze bijna 20 jaar geleden, als tweedehandsje hebben gekregen gaat het nu echt begeven. De weegschaal heeft in de afgelopen jaren heel wat dierengewicht gewogen, is al een keer gerepareerd maar moet nu echt vernieuwd worden. Het is van groot belang om al dieren bij binnenkomst en tijdens de opvang regelmatig nauwkeurig te kunnen wegen om zodoende de gezondheid goed in de gaten te kunnen houden en wanneer nodig snel in te kunnen grijpen bij bijvoorbeeld gewichtsverlies wat vaak voorkomt bij stresssituaties in de opvang. Alle dieren worden gewogen de honden en katten maar ook de konijnen, knagers en hoenders. De weegschaal die de stichting graag wil aanschaffen heeft een veilige antislip-mat en kan op 100 gram nauwkeurig wegen. Help je alsjeblieft mee?

Product:   Weegschaal
Stichting:   DierenOpvang DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon
Plaats:   Tuitjenhorn
Website:   Dierenasiel-Schagen.nl

                                                 

Over deze stichting

Stichting DierenOpvang DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon is een vrij kleine DierenOpvang inclusief een dierenambulance in Noord Holland. Jaarlijks vangen ze rond de 800 dieren op. Niet alleen honden en katten maar ook andere dieren zoals konijnen, knaagdieren, hoenders en volière vogels. Zelfs kleine hoefdieren kunnen bij Stichting DierenOpvang DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon opgevangen worden.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title