DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting Strays Meet Holland › Warmtematjes voor pups en kittens in de opvang van Stichting Strays meets Holland

Warmtematjes voor pups en kittens in de opvang van Stichting Strays meets Holland

€170,00

100%

Opgehaald van €170,00 doel

11 Funders

Voltooid

Beschrijving

Straks begint ook in Roemenië het kitten- & pup seizoen weer. De kleintjes in de opvang hebben warmte nodig die ze normaal gesproken krijgen van hun moeder, broertjes & zusjes in het nest. De pups en kittens kunnen zelf hun temperatuur nog niet regelen en warmte is van levensbelang, ook als de kleintjes ziek zijn. Warmtematjes zijn een essentieel onderdeel voor het kunnen verzorgen van de allerkleinsten! Stichting Strays meets Holland helpt de vrijwilligers in Roemenië door zo veel als mogelijk warmtematjes beschikbaar te stellen.

Spaar jij mee?

Product: Warmtematjes
Stichting: Stichting Strays Meets Holland
Plaats: Kerkwijk
ANBI-status: Ja
Website: stichtingspainmeetsholland.nl
                     

Over deze stichting

Stichting Strays Meet Holland is een geheel door vrijwilligers gerunde organisatie die helpt bij de verzorging en opvang van zwerfhonden en zwerfkatten in Nederland, Zuid-Spanje en Roemenië. In Nederland heeft de stichting de mogelijkheid om (zwerf)dieren op te vangen in haar eigen opvang. Deze dieren (voornamelijk katten) worden geholpen en wanneer zij zover zijn wordt er een nieuw thuis voor ze gezocht.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title