DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting Strays Meet Holland › Warmtematjes voor pups en kittens in de opvang van Stichting Strays meets Holland

Warmtematjes voor pups en kittens in de opvang van Stichting Strays meets Holland

€170,00

100%

Opgehaald van €170,00 doel

11 Funders

Voltooid

Beschrijving

Straks begint ook in Roemenië het kitten- & pup seizoen weer. De kleintjes in de opvang hebben warmte nodig die ze normaal gesproken krijgen van hun moeder, broertjes & zusjes in het nest. De pups en kittens kunnen zelf hun temperatuur nog niet regelen en warmte is van levensbelang, ook als de kleintjes ziek zijn. Warmtematjes zijn een essentieel onderdeel voor het kunnen verzorgen van de allerkleinsten! Stichting Strays meets Holland helpt de vrijwilligers in Roemenië door zo veel als mogelijk warmtematjes beschikbaar te stellen.

Spaar jij mee?

Product: Warmtematjes
Stichting: Stichting Strays Meets Holland
Plaats: Kerkwijk
ANBI-status: Ja
Website: stichtingspainmeetsholland.nl
                     

Over deze stichting

Mirela vangt in Roemenie/Calarasi ongeveer 500 honden en 100 katten op. Er is een grote opvang waar de meeste honden zitten en bij haar thuis zitten de oude, zieke en jonge honden in kennels op het terrein. En de hele kleintjes of zieke honden kunnen binnen waar het verwarmd is en extra voor ze gezorgd kan worden. Met zoveel dieren om te verzorgen, die ook nog eens vaak ziek of gewond zijn, kan zij alle hulp gebruiken die wij haar kunnen geven. Wij zamelen voer voor haar in en middelen zoals ontworming en ontvlooiing omdat dit de basis behoeften zijn voor de dieren. Omdat wij slechts een heel kleine stichting zijn, kunnen we hulp van dierenliefhebbers heel erg goed gebruiken.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title