DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Warmte voor de zwervertjes die Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden onder haar hoede heeft

Warmte voor de zwervertjes die Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden onder haar hoede heeft

€150,00

103%

Opgehaald van €145,00 doel

9 Funders

Voltooid

Beschrijving

Nu de winterkou er aankomt willen de vrijwilligers van Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden graag ook wat warmte brengen bij de zwervers die zij buiten verzorgen. Deze katten hebben wel schuilhokken maar bij vorst kunnen ze absoluut wat extra’s gebruiken. Voorheen gebruikte men kruiken en dergelijke maar die koelen helaas snel af en het was een heel gesleep en gedoe.

Sinds enige tijd gebruiken zij daarom het liefst heatpacks. Deze lichtgewicht wegwerpzakjes worden lekker warm zodra er lucht bij komt en kunnen de warmte vasthouden tot 2 a 3 dagen! Wat een oplossing voor de zwervers ‘in het veld’!

Maar ook voor de zieke en oude katten in de opvang, of als ze naar de dierenarts moeten, zijn heatpacks een heerlijke oplossing. De heatpacks ze worden in de (reis)mand gelegd en de beessies kunnen comfortabel op transport! De Stichting vraagt een donatie voor verschillende maten heatpacks, van S tot XL.

Help je mee sparen voor een beetje warmte?

Product: Heatpacks
Stichting: St. Zwerfkatten Havengebied IJmuiden
Plaats: Velsen-Noord
ANBI-status: Ja
Website: zwerfkattenijmuiden.nl
                 

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title