DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Warme slaapplekjes voor de zwerfkatten bij Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

Warme slaapplekjes voor de zwerfkatten bij Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

€130,00

100%

Opgehaald van €130,00 doel

12 Funders

Voltooid

Beschrijving

Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden verzorgt ook op de volkstuin een groepje zwerfkatten.
Nu het einde van de zomer in zicht is, willen ze de slaapplekjes van deze zwerfkatten in orde maken. De zwerfkatten zijn wel toe aan nieuwe slaapplekjes! Daarom willen ze deze vakkenkast, want in 1 zo’n vak past precies een reismandje! Lekker beschut tegen de wind en kou. En in de plastic bakken kan de voorraad voer, schone dekentjes e.d. opgeruimd worden. Help jij mee de zwerfkatten warm te houden?

Product:   Warme slaapplekjes
Stichting:   Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden
Plaats:   Velsen-Noord
ANBI-status: ja
Website:   zwerfkattenijmuiden.nl
                       

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title