DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Warme slaapplaats voor de oude, verwilderde katten bij Stichting Zwerfkatten IJmuiden

Warme slaapplaats voor de oude, verwilderde katten bij Stichting Zwerfkatten IJmuiden

€185,00

100%

Opgehaald van €185,00 doel

9 Funders

Voltooid

Beschrijving

De drie binnenverblijven bij Stichting Zwerfkatten IJmuiden zijn onlangs gerenoveerd en nu hebben ze ruimte over voor een heerlijk warme slaapplaats voor de verwilderde katten die hier wonen, veelal oudjes.
Dus zochten we naar een zeer comfortabele en stevige niet te hoge krabpaal, met mandjes waar onze oudere bewoners ook niet makkelijk uit kunnen vallen. De keuze is gevallen op deze schitterende paal met veel zachte, warme lig- en verstopplekjes voor de seniore knuffelkonten. Help jij deze oude seniore knuffelkonten aan een nieuwe, warme slaap- en verstopplek?

Product: Krabpaal
Stichting: Zwerfkatten Havengebied IJmuiden
Plaats: IJmuiden
ANBI-status: Ja
Website: zwerfkattenijmuiden.nl

 

                 

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title