DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Warme dekentjes voor de katten van Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

Warme dekentjes voor de katten van Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

€135,00

104%

Opgehaald van €130,00 doel

6 Funders

Voltooid

Beschrijving

Nu de kou er weer aan komt zoeken de zwakke en oudste katten in de opvang Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden de warmte weer op. Voor hen willen zij graag twee heerlijk warme dekentjes waar ze fijn op kunnen doezelen. Maar ook de moederloze kittens willen zich veilig en geborgen voelen en kunnen lekker in deze langharige ‘nep-mama’ wegkruipen. Helpt u mee?

Product: Warme dekentjes
Stichting: Stichting Zwerfkatten Havengebied Ijmuiden
Plaats: Velsen Noord
Website: kattenbabbels.blogspot.com

Kat

           

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title