DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting Dierenambulance Zwolle › Voerbakken voor vogels, egels, knaagdieren en reptielen in de opvang bij Stichting Dierenambulance Zwolle

Voerbakken voor vogels, egels, knaagdieren en reptielen in de opvang bij Stichting Dierenambulance Zwolle

€110,00

100%

Opgehaald van €110,00 doel

3 Funders

Voltooid

Beschrijving

Naast het bieden van dierennoodhulp met de dierenambulance, heeft Stichting Dierenambulance Zwolle een eerstelijns opvang voor niet honden en katten. Denk bijvoorbeeld aan (wilde) vogels, egels, knaagdieren en reptielen. Deze dieren worden tijdelijk opgevangen om later als het kan in de natuur weer vrij gelaten te worden of naar een andere opvang te gaan. Voor de vogels, egels, knaagdieren en reptielen heeft de Stichting grote behoefte aan voerbakken.

Kun jij helpen?

Product: Voerbakken
Stichting: Stichting Dierenambulance Zwolle
ANBI-status: Ja
Website: Stichting Dierenambulance Zwolle
     

Over deze stichting

Stichting Dierenambulance Zwolle is opgericht op 1 januari 1994. Samen met een groep enthousiaste vrijwilligers staat de Stichting Dierenambulance Zwolle klaar voor zieke en/of gewonde dieren. Zij proberen iedereen die een melding maakt van een dier zo goed mogelijk te helpen, dit binnen de wet en de gemaakte afspraken met gemeenten, asielen en overige organisaties. Stichting Dierenambulance Zwolle is een vrijwilligersorganisatie die 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar is. De organisatie is aangesloten bij de Federatie Dierenambulance Nederland (FDN) en is geen onderdeel van de dierenbescherming. Zij zijn een erkende dierenambulance die voldoet aan de eisen/richtlijnen van de FDN. Stichting Dierenambulance Zwolle is een stichting, zonder winstoogmerk, met een bestuur, die gedragen wordt door uitsluitend vrijwilligers. Stichting Dierenambulance Zwolle werkt onder andere samen met dierenartspraktijken in en buiten Zwolle, Stichting Vogel- en Egelasiel Kampen, Stichting Zwols Dierenasiel, Stichting AMIVEDI, Dierenpolitie Oost- Nederland, diverse opvangadressen, Landelijke inspectie Dierenbescherming, gemeente Zwolle en overige hulpinstanties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title