DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZuiderzee Zwerfdieren › Voer voor de zwerfkatten bij stichting Zuiderzee Zwerfdieren

Voer voor de zwerfkatten bij stichting Zuiderzee Zwerfdieren

€275,00

100%

Opgehaald van €275,00 doel

18 Funders

Voltooid

Beschrijving

De bewoners van stichting Zuiderzee Zwerfdieren krijgen dagelijks een hapje natvoer. Elke dag is het natvoermoment een groot feest. Katten die om je benen heen rond dansen, lopen te mauwen of al van je vork af eten voordat het in het bakje ligt. Ook is het een goed moment voor de vrijwilligers om bij de wildere katten proberen te komen. Vaak vergeten ze dan even dat ze angstig zijn.

Aangezien de voorraad van het blikvoer aan het slinken is kan de stichting alle hulp gebruiken. Dagelijks gaan er meerdere blikken/zakjes op. De kosten lopen hiervan ook per maand snel op. Zeker met de grote hoeveelheid katten die bij Zuiderzee Zwerfdieren binnen zitten.
De katten eten het liefst Gourmet en Whiskas

Spaar jij mee?

Product: natvoer
Stichting: Stichting Zuiderzee Zwerfdieren
Plaats: Lelystad
ANBI-status: Ja
Website: zuiderzeezwerfdieren.nl
                                   

Over deze stichting

Stichting Zuiderzee Zwerfdieren vangt in hun hostel zwerfkatten op, en heeft als doel het leed onder deze dieren te verzachten, door hen opvang te bieden, medisch te verzorgen, te resocialiseren en te herplaatsen. Ook zet de stichting zich in zwaar verwilderde katten te neutraliseren en weer terug te zetten, om zo bij te dragen aan het verminderen van deze problematiek en het leed dat hiermee gepa

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title