DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting Strays Meet Holland › Voer voor 24 zieke kittens in de opvang bij Stichting Strays meet Holland

Voer voor 24 zieke kittens in de opvang bij Stichting Strays meet Holland

€255,00

100%

Opgehaald van €255,00 doel

19 Funders

Voltooid

Beschrijving

Een noodkreet uit Roemenië. Met foto’s erbij die je hart doen breken…
Maar dat is de realiteit waar de vrijwilligers bij Stichting Strays meet Holland dagelijks mee te maken hebben. In 1 x 24 zieke kittens met niesziekte in de opvang. In 1 x 24 kleine mondjes te voeren én natuurlijk alle andere honden en katten die al in de opvang verblijven.
Met medicijnen kunnen de kittens wel weer worden opgelapt en gelukkig is daar op dit moment voldoende voorraad van, maar goed eten doet ook wonderen voor hun immuunsysteem en ondersteunt de werking van de medicijnen.

Help je mee met een kleine bijdrage?

Product: Kittenbrokjes
Stichting: Stichting Strays Meet Holland
Plaats: Kerkwijk
ANBI-status: Ja
Website: straysmeetholland
                                     

Over deze stichting

Mirela vangt in Roemenie/Calarasi ongeveer 500 honden en 100 katten op. Er is een grote opvang waar de meeste honden zitten en bij haar thuis zitten de oude, zieke en jonge honden in kennels op het terrein. En de hele kleintjes of zieke honden kunnen binnen waar het verwarmd is en extra voor ze gezorgd kan worden. Met zoveel dieren om te verzorgen, die ook nog eens vaak ziek of gewond zijn, kan zij alle hulp gebruiken die wij haar kunnen geven. Wij zamelen voer voor haar in en middelen zoals ontworming en ontvlooiing omdat dit de basis behoeften zijn voor de dieren. Omdat wij slechts een heel kleine stichting zijn, kunnen we hulp van dierenliefhebbers heel erg goed gebruiken.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title