DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenHerplaatsing 4EverHome › Voer en anti-stress-geurverdamper voor zes angstige katjes bij Herplaatsing 4EverHome

Voer en anti-stress-geurverdamper voor zes angstige katjes bij Herplaatsing 4EverHome

€225,00

100%

Opgehaald van €225,00 doel

9 Funders

Voltooid

Beschrijving

Perry, Ollie, Isa, Nora, Patrick & Eva: zes katjes die nieuw zijn bij Herplaatsing 4EverHome. Door verdrietige omstandigheden kan hun eigenaar niet meer voor ze zorgen. Ze zijn nooit buiten geweest, altijd in hun veilige omgeving bij hun vertrouwde eigenaar en nu is daar ineens abrupt een einde aangekomen. Na een stressvolle dag met een lange autorit verblijven deze 6 bange katjes sinds woensdag in 2 gastgezinnen, alle 6 helemaal van slag.

In de gastgezinnen mogen ze tot rust komen en wordt er gewerkt aan een nieuwe vertrouwensband. Rust en regelmaat zijn hierbij belangrijk. De vrijwilligers verwachten dat deze katjes langere tijd in de gastgezinnen zullen gaan verblijven. Alle 6 moeten nog gevaccineerd en gechipt worden en Eva (als ze tot rust gekomen is) ook nog gesteriliseerd. Voor dit lieve bange zestal willen ze graag Feliway Anti-Stress Verdampers gaan gebruiken. Daarnaast zullen de gastgezinnen ontzettend blij zijn met voeding en kattenbakgrit. Zo kan iedereen zijn best doen voor Perry, Ollie, Isa, Nora, Patrick & Eva, op naar nieuw geluk!! Help jij mee om deze bange katjes een fijn verblijf bij de gastgezinnen te geven?

Product:   Kattenvoer
Stichting:   Herplaatsing 4EverHome
Plaats:   Nuenen
Website:   herplaatsing4everhome.nl
                 

Over deze stichting

Herplaatsing 4EverHome richt zich op het herplaatsen van huisdieren. Er kunnen voor mensen allerlei reden zijn om ongewild afstand te (moeten) doen van je geliefde huisdier. Overlijden, relatiebreuk, verandering van werk, ziekte, langdurige afwezigheid, allergie e.d. zijn hiervan slechts enkele voorbeelden. Herplaatsing 4EverHome brengt een optimale match tot stand tussen huisdier en nieuwe eigenaar, soms met tussenkomst van een fijn gastgezin. Alle dieren verdienen toch immers een fijn geschikt nieuw thuis.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title