DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting Care 4 Shelter Dogs › Voeding voor de honden in een Roemeens asiel via Stichting Care 4 Shelter Dogs

Voeding voor de honden in een Roemeens asiel via Stichting Care 4 Shelter Dogs

€215,00

40%

Opgehaald van €535,00 doel

9 Funders

De donatie kan niet meer zijn dan het doelbedrag, je kunt dus maximaal tot het resterende bedrag bijdragen.

Plaatsingsdatum: 19 juli 2023
Einddatum: 19 januari 2024

Beschrijving

Stichting Care 4 Shelter Dogs zet zich al ruim 7 jaar in voor de honden in het gemeente asiel in Vatra Dornei, Roemenië.
Gemiddeld verblijven er rond de 100 honden in het asiel. Echter het afgelopen jaar is de gemeente veel honden gaan vangen van de straat, waardoor er nu ongeveer 180 honden verblijven in open kleine hokken. Helaas zijn er, ondanks alle sterilisaties die de stichting al jaren uit laat voeren, enorm veel pups geboren op straat en gevangen. Met zoveel hongerige honden in het asiel is het voer bijna niet aan te slepen. Daarom vragen de vrijwilligers om hulp bij de aanschaf van een aantal zakken hondenbrokken en blikken natvoer.

Help jij mee om de Roemeense honden lekker te laten eten?

Product: Hondenvoer
Stichting: Stichting Care 4 Shelter Dogs
Plaats: Enkhuizen
ANBI-status: Nee
Website: stichtingcare4shelterdogs.nl
                 

Over deze stichting

Stichting Care 4 Shelter Dogs zet zich in voor de honden in het gemeente asiel van Vatra Dornei in Roemenië. In de afgelopen 7 jaar heeft de stichting meer dan 3000 sterilisaties uit laten voeren, maar desondanks zijn er nog heel veel dieren die hulp nodig hebben en anders niet overleven. In het asiel leven nu ongeveer 180 honden en 2 uur per dag is er een medewerker van de gemeente aan het schoonmaken, waarna de honden weer aan hun lot worden overgelaten. Dag in dag uit. Sommigen verblijven daar al meer dan 12 jaar.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title