DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenPippi's Opvang Curaçao › Vlooien en tekenband voor Pippi’s Opvang Curaçao

Vlooien en tekenband voor Pippi’s Opvang Curaçao

€310,00

100%

Opgehaald van €310,00 doel

7 Funders

Voltooid

Beschrijving

Kort geleden hebben ze helaas erg slecht nieuws gehad van de dierenarts. Maandelijks krijgen alle honden preventiemiddelen van de bekende merken: Nexgard Spectra en/of Milbemax tegen parasieten. Ehrlichia is een parasiet en veroorzaakt in honden de ziekte Ehrlichiose. De Ehrlichia parasiet wordt overgedragen door teken. Helaas komt dit op Curacao erg veel voor en bijna alle straathonden lopen hierdoor karpattenziekte op. Dit leidt tot ernstige gezondheidsklachten en kan ook een dodelijke afloop hebben.
Nu is bij een van hun regelmatige bloedtests, eruit gekomen dat veel honden (die al langer bij hun op de opvang zijn) alsnog karpattenziekte hebben… Ze vermoeden dat de karpatten wel bijten maar ook weer snel loslaten waardoor ze niet zichtbaar zijn maar de honden wel ziek maken. Dit is natuurlijk een ontzettende tegenslag waar snel op gehandeld moet worden.

Op advies van de dierenarts gaan ze hun honden beschermen met Seresto halsbanden. Deze zijn kostbaar maar werken voor 8 maanden en zouden dus een waanzinnige aanwinst zijn voor hun honden!
Wie helpt hun (ruim 40) honden parasiet vrij en blij maken met de Seresto halsbanden?

Product: serest vlooienband
Stichting: Pippi’s Opvang Curaçao
Plaats: Curaçao
ANBI-status: n.v.t. i.v.m. vestiging buiten Nederland
Website: pippisopvang.com

             

Over deze stichting

Pippi's Opvang Curaçao is een opvangcentrum voor gedumpte, gehandicapte, mishandelde en verwaarloosde dieren. Inmiddels hebben wij paarden, ezels, honden, katten, varkens en landschildpadden opgevangen. Deze worden allemaal elke dag met veel liefde verzorgd. Als ze goed opgeknapt zijn, worden ze gesocialiseerd en beschikbaar gesteld voor adoptie (vooral de honden en katten). Normaal gesproken worden alle kosten (voer, medicatie, dierenartskosten) grotendeels betaald met ons dierenpension en van inkomsten van zwemwandelingen met paarden en ezels of honden. Door de coronacrisis is ons pension echter helemaal leeg en worden alle zwemwandelingen afgezegd. Daarom zijn wij nu volledig afhankelijk van donaties. Help ons helpen!

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title