DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenAlpaca Rescue Nederland › Vliegenvallen tegen de overlast bij de alpaca’s van Alpaca Rescue Nederland

Vliegenvallen tegen de overlast bij de alpaca’s van Alpaca Rescue Nederland

€185,00

49%

Opgehaald van €375,00 doel

9 Funders

De donatie kan niet meer zijn dan het doelbedrag, je kunt dus maximaal tot het resterende bedrag bijdragen.

Plaatsingsdatum: 31 juli 2023
Einddatum: 31 januari 2024

Beschrijving

Hoe nuttig vliegen ook kunnen zijn, in de wol van alpaca’s kunnen ze veel schade aanrichten. Ze eten zich letterlijk een weg in de alpaca en leggen dan hun eitjes. De larven kunnen de alpaca dan ook letterlijk het leven kosten. Naast vliegenspray, knoflook en het goed schoon houden van de weides en de leefomgeving, heeft Stichting Alpaca Rescue Nederland behoefte aan vliegenvallen voor in de weides.

Help je mee vliegen vangen?

Product: Vliegenval
Stichting: Stichting Alpaca Rescue Nederland
Plaats: Aagtekerke
ANBI-status: Ja
Website: alpacarescuenederland.nl
                 

Over deze stichting

Stichting Alpaca Rescue Nederland biedt opvang aan verwaarloosde, mishandelde alpaca's en alpaca's met gedragsproblemen. Daarnaast is de stichting zeer actief in het overbrengen van kennis en ervaring over de verzorging en het houden van alpaca’s. De alpaca's worden in kuddes geplaatst en geresocialiseerd. Ze leren basisvaardigheden als aan het halster lopen, stil staan voor (medische) behandelingen en reizen met een trailer. Wanneer een alpaca goed functioneert in een groep, gezond is én sociaal is naar mensen en dieren wordt er een nieuw thuis gezocht. De alpaca's verhuizen altijd met meerdere vriendjes.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title