DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Vezelrijke brokjes voor Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

Vezelrijke brokjes voor Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

€52,00

100%

Opgehaald van €52,00 doel

1 Funders

Voltooid

Beschrijving

In de opvang voor kansloze (zwerf)katten van Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden zitten een paar zwervertjes die veel last hebben van diarree. Ze zijn erg verzwakt en na lang zoeken zijn de medewerkers er achter dat ze het nu goed doen op Royal Canin Fibre. Door dit vezelrijke brokje ziet de toekomst er voor deze patiëntjes een stuk beter uit! Dit willen zij graag zo houden, dus voorlopig mogen ze alleen dit dieetvoer krijgen…. Help je mee?

Product: Voer
Stichting: Stichting Zwerfkatten Havengebied Ijmuiden
Plaats: Velsen Noord
Website: kattenbabbels.blogspot.com

 

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title