DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenProjecten van Stichting Manegepaarden Pensioenfonds › Verstelbare halsters voor stichting Manegepaarden Pensioenfonds

Verstelbare halsters voor stichting Manegepaarden Pensioenfonds

€140,00

46%

€305,00 Goal

4 Funders

Beschrijving

Bij Stichting Manegepaarden Pensioenfonds wonen heel wat paarden. En die mogen natuurlijk lekker in de wei lopen en genieten van hun welverdiende rust na het lange harde werk dat ze hebben gedaan bij maneges. Goede halsters en halsterlijnen zijn belangrijk om de paarden veilig en comfortabel van en naar de stal te brengen. En alle halsters zijn door het intensieve gebruik hard aan vervanging toe. Dat zie je goed op de foto met paard Sally. Er is ook een project voor nieuwe halsterlijnen met handige musketonhaak. Met in totaal 25 halsters in de maten full, cobb en pony is deze stichting erg geholpen! Spaar jij mee voor de nieuwe halsters?

 

 

Product:   Halsters
Stichting:   Manegepaarden Pensioenfonds/span>
Plaats:   Sint-Maartensdijk
Website:   manegepaardenpensioenfonds.nl/

Search: Page Size:

       

Over deze stichting

Stichting Manegepaarden Pensioenfonds vangt sinds 2003 uitgewerkte oude manegepaarden op vanuit manege's door heel nederland. Sinds de oprichting hebben ze ruim 60 oude manegepaarden een fijne oude dag kunnen bezorgen, die ze niet hadden gehad zonder hun donateurs.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title