DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) › Verrijkings-speelgoed voor de honden bij Stichting ROZE

Verrijkings-speelgoed voor de honden bij Stichting ROZE

€160,00

100%

Opgehaald van €160,00 doel

6 Funders

Voltooid

Beschrijving

Om de honden meer verrijking aan te bieden willen de vrijwilligers van Stichting ROZE speciale producten inzetten. Deze producten zorgen dat honden niet alleen langzamer eten en hun eten beter verteren, maar het biedt ook uitkomst bij gedragsproblemen. De speeltjes kunnen helpen bij honden die de behoefte hebben om te kauwen, het kan verlatingsangst verminderen en verveling. Dit laatste ligt natuurlijk sterk op de loer bij een verblijf in een dierenasiel.

Help jij mee de honden lekker bezig te houden?

Product: Verrijkings speelgoed
Stichting: Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven)
Plaats: Eindhoven
ANBI-status: Ja
Website: rozeindhoven.nl
           

Over deze stichting

Per 1 januari 2022 is Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) verantwoordelijk voor de opvang van zwerfdieren en wilde dieren in nood voor Eindhoven en 13 regiogemeenten. De stichting beschikt over opvangfaciliteiten voor honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels, hobbydieren en reptielen/amfibieën. In het wild levende dieren uit de regio worden 24 uur opgevangen en verzorgd en gaan vervolgens naar collega asielen. Naar verwachting zullen per jaar 400 honden, 1000 katten, 150 konijnen en knaagdieren, 2000 dieren uit het wild en 150 overige dieren tijdelijk opgevangen worden. Al deze dieren hebben in meer of mindere mate medische, curatieve of preventieve, zorg nodig.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title