DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenDassenwerkgroep Brabant › Verkoeling en warmte voor hulpbehoevende dassen bij Dassenwerkgroep Brabant

Verkoeling en warmte voor hulpbehoevende dassen bij Dassenwerkgroep Brabant

€225,00

100%

Opgehaald van €225,00 doel

9 Funders

Voltooid

Beschrijving

Voor gestreste, gewonde, verzwakte dassen, en andere dieren, is een lange rit in een dierenambulance bij zomerse temperaturen verre van optimaal. Voor een comfortabele rit en verblijf zou Stichting Dassenwerkgroep Brabant graag Cooling Ice Discs van CoolPets aan willen schaffen. Deze bieden verkoeling aan de dieren tijdens het transport naar dierenarts of opvangcentrum.

Jonge en oudere zieke dieren kunnen soms om te herstellen juist ondersteuning gebruiken om warm te blijven. Speciaal voor deze diertjes kunnen de vrijwilligers van de dierenambulance nog enkele Snugglesafe Heatpads gebruiken. Help jij mee om de pads en discs bij elkaar te sparen?

Product: Ice disc
Stichting: Dassenwerkgroep Brabant
Plaats: Boxmeer
ANBI-status: Ja
Website: dassenwerkgroepbrabant.nl
                 

Over deze stichting

De dierenambulance van de Dassenwerkgroep Brabant zet zich 24/7 in voor dode en hulpbehoevende dassen in Noord-Brabant en Noord-Limburg. Regelmatig is ze voor hulpbehoevende dassen landelijk actief en helpt ze andere wilde dieren. Komen ze een huisdier in nood tegen, dan nemen ze vanzelfsprekend ook actie.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title