DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › ‘Verklikker’ voor het veldwerk van Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

‘Verklikker’ voor het veldwerk van Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

€150,00

100%

Opgehaald van €150,00 doel

10 Funders

Voltooid

Beschrijving

De vrijwilligers van Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden werken veel in het veld waar ze (gewonde) zwerfkatten vangen voor castratie en medische zorg. Dit gebeurt vaak ‘s nachts en geregeld op plekken waar ze moeilijk kunnen komen. Meestal maken zij gebruik van vangkooien. Maar met name het controleren van de vangkooien neemt veel tijd in beslag terwijl ze nu juist graag de rust op deze plekken zo min mogelijk willen verstoren. Een ‘verklikker’ die aangeeft dat een kooi is dichtgevallen zou een ware uitkomst zijn! Geen onnodige ritjes meer en minder stress & lawaai voor de katten die gevangen moeten worden.

Helpen jullie mee sparen?

Product: Verklikker
Stichting: St. Zwerfkatten Havengebied IJmuiden
Plaats: Velsen-Noord
ANBI-status: Ja
Website: zwerfkattenijmuiden.nl
                   

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title