DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) › Veiligheidshandschoenen voor Stichting ROZE

Veiligheidshandschoenen voor Stichting ROZE

€370,00

100%

Opgehaald van €370,00 doel

4 Funders

Voltooid

Beschrijving

Door hoge opstartkosten van de nieuwe Dieren Opvang Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) en pas kunnen draaien vanaf maart 2022, zijn de financiële hulpmiddelen voor Stichting ROZE uitgeput. En dat nèt op de vooravond van de seizoensdrukte die hen te wachten staat. Voor de veiligheid van de medewerkers en vrijwilligers en ook van de dieren, zijn deze veiligheidshandschoenen heel hard nodig in de opvang.

Help jij mee sparen?

Product: Veiligheidshandschoenen
Stichting: Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven)
Plaats: Eindhoven
ANBI-status: Ja
Website: rozeindhoven.nl
       

Over deze stichting

Per 1 januari 2022 is Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) verantwoordelijk voor de opvang van zwerfdieren en wilde dieren in nood voor Eindhoven en 13 regiogemeenten. De stichting beschikt over opvangfaciliteiten voor honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels, hobbydieren en reptielen/amfibieën. In het wild levende dieren uit de regio worden 24 uur opgevangen en verzorgd en gaan vervolgens naar collega asielen. Naar verwachting zullen per jaar 400 honden, 1000 katten, 150 konijnen en knaagdieren, 2000 dieren uit het wild en 150 overige dieren tijdelijk opgevangen worden. Al deze dieren hebben in meer of mindere mate medische, curatieve of preventieve, zorg nodig.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title