DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenHoKaZo › Vangkooien en voer voor de moeders van zwerfkittens voor Stichting Hokazo

Vangkooien en voer voor de moeders van zwerfkittens voor Stichting Hokazo

€210,00

100%

Opgehaald van €210,00 doel

12 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

De stichting krijgt veel meldingen van zwerfmoeders en kittens. Om deze zo snel mogelijk veilig binnen te kunnen brengen, hebben de vrijwilligers extra vangkooien nodig. Het is namelijk erg belangrijk dat moeders meteen met de kittens mee komen.
En die laten zich vaak niet zomaar pakken. Verder vraagt de stichting nog om voer. De meeste katten zijn hier dol op en dan kunnen de vrijwilligers, zonder dat ze het door hebben, hun medicatie eraan toevoegen. De vrijwilligers hopen dat jullie de stichting en de dieren hiermee willen helpen. Alvast hartelijk dank! Helpen julie mee?

Product: Vangkooi
Stichting: Dierenopvangcentrum Hokazo
Plaats: Uden
ANBI-status: ja
Website: hokazo.nl
                       

Over deze stichting

In het dierenasiel van HoKaZo wordt gekozen voor een beleid dat in de eerste plaats zorg draagt voor een diervriendelijk leven. Een diervriendelijk leven houdt in dat de hond of kat - mits hij niet onnodig lijdt of zodanig in zijn gedrag gestoord is dat hij een gevaar oplevert voor zijn omgeving - zolang als nodig is mag blijven. Ook al duurt dat een jaar of langer. Stichting Hokazo heeft ook een eigen dierenambulance die zich met grote betrokkenheid dag en nacht inzet voor alle dieren in de regio die dat nodig hebben.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title