DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenVogelasiel de Fûgelhelling › Vangkooi en transportboxen voor de dieren bij Wildopvang De Fûgelhelling

Vangkooi en transportboxen voor de dieren bij Wildopvang De Fûgelhelling

€935,00

100%

Opgehaald van €935,00 doel

40 Funders

Voltooid

Beschrijving

Verweesde en/of gewonde vossen en marterachtigen worden door Wildopvang De Fûgelhelling opgevangen en verzorgd, totdat ze zelfstandig en sterk genoeg zijn om weer de vrije natuur in te gaan. Menselijk contact is voor deze dieren een stressvolle gebeurtenis. Voor wilde dieren kan stress grote gevolgen hebben, daarom proberen de vrijwilligers dit zoveel mogelijk te beperken. Wanneer de dieren er aan toe zijn om weer uitgezet te worden, worden ze gevangen in hun verblijf. Om tijdens het vangen en verplaatsen van de dieren stress tot een minimum te reduceren, wil de Fûgelhelling heel graag speciale vangkooien aanschaffen. Zo kunnen de dieren gezond en fit aan hun leven in de vrije natuur beginnen!

Help je mee de dieren stressvrij te verplaatsten?

Product: Vangkooi
Stichting: De Fûgelhelling Wildopvang Noord-Nederland
Plaats: Ureterp
ANBI-status: Ja
Website: De Fûgelhelling Wildopvang Noord-Nederland (Facebook)
                                                                               

Over deze stichting

De Fûgelhelling is een uniek opvangcentrum in het Noorden van Nederland. Het opvangcentrum biedt sinds 1975 hulp aan zieke, gewonde, verzwakte en ouderloze inheemse vogels en zoogdieren. Jaarlijks worden vele duizenden dieren opgevangen, die op straat zijn aangereden, tegen een raam zijn gevlogen, door de kat zijn gepakt of zijn verweesd en te jong om voor hun zelf te zorgen. Zo’n 60 vrijwilligers doen hun uiterste best om de dieren op te lappen, te voeren en weer vrij te laten. De patiënten variëren van jonge merels, kauwtjes, duiven, uilen, roofvogels, zwaluwen en ooievaars tot jonge egels, vleermuizen, dassen en reeën. Het streven is dat alle dieren zo snel mogelijk terugkeren naar de natuur.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title