DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenDierenambulance Nijmegen › Uitdagende hokinrichting voor de langzittende konijnen bij Dierenambulance en -opvang Nijmegen

Uitdagende hokinrichting voor de langzittende konijnen bij Dierenambulance en -opvang Nijmegen

€295,00

100%

Opgehaald van €295,00 doel

24 Funders

Voltooid

Beschrijving

Onderdeel van stichting Dierenambulance Nijmegen is een kleinschalige opvang van dieren. En daar zitten bijvoorbeeld een aantal konijnen, sommige wachten al langere tijd op een baasje! Elk konijn heeft zo zijn eigen karakter en dat uit zich in bepaald gedrag. Soms zie je konijnen in de opvang wat passief en somber worden. Ze wachten op een nieuw maatje, baasje en huisje. De tijd dat ze hierop wachten varieert en sommige konijnen zitten er al bijna een jaar! Ze worden minder uitgedaagd en kennen de trucjes van de vrijwilligers met het verstoppen van voer inmiddels wel. Om de konijnen in de opvang, maar vooral de langzitters, wat meer vermaak te geven, willen ze spellen die wat hersenwerk vragen, aanbieden. Help jij mee om de konijnen een gelukkiger verblijf te geven?

Product:   Hokinrichting diversen
Stichting:   Dierenambulance en -opvang Nijmegen
Plaats:   Nijmegen
Website:   dierenambulancenijmegen.nl
                                               

Over deze stichting

Dierenambulance Nijmegen e.o. (DAN) is een vrijwilligersorganisatie die hulp verleent aan dieren in nood in Nijmegen en omgeving. Zowel aan huisdieren als aan in het wild levende dieren. De DAN heeft naast ambulances ook een opvang voor kleine huisdieren en inheemse dieren. Het doel is het vervoeren en het tijdelijk verzorgen van (zieke) dieren en zwerfdieren, de opvang van dieren en het geven van voorlichting en adviezen voor wat betreft hulp aan dieren. Voor de beschermde inheemse dieren heeft de stichting het doel om dieren die door ziekte, verwonding of verwezing niet zelfstandig in de vrije natuur kunnen overleven, tijdelijk op te vangen, te verzorgen en te revalideren.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title