DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting Poezensnuitjes › Tweede kittenren voor Stichting Poezensnuitjes

Tweede kittenren voor Stichting Poezensnuitjes

€165,00

100%

Opgehaald van €165,00 doel

11 Funders

Voltooid

Beschrijving

Stichting Poezensnuitjes wilde aanvankelijk graag twee kittenrens met onderbak hebben. Omdat we van te voren nooit weten hoe een project gaat lopen, hadden we besloten om eerst 1 project op de website te zetten voor 1 kittenren inclusief onderbak. Binnen een paar uur werd het hele project al gefinancierd, door maar liefst 17 hele lieve donateurs! We staan er nog steeds versteld van! We zijn zo dankbaar dat er zoveel mensen zijn die willen bijdragen voor het welzijn van de dieren in Nederland. Bedankt!!!

Stichting Poezensnuitjes vangt zwangere zwerfpoezen en zwerfkittens op in de regio Nijmegen Arnhem. Zij zijn op zoek naar geschikte kittenkooien waar moeder en kittens langere tijd in kunnen verblijven, vaak is dit nodig in verband met infectieziekten of schuwe moederpoezen.

Product:   Kittenkooi + onderbak
Stichting:   Stichting Poezensnuitjes
Plaats:   Nijmegen
Website:   PoezenSnuitjes.nl

 

                     

Over deze stichting

Stichting Poezensnuitjes is een Stichting die sinds haar oprichting in september 2014 al meer dan 1807 katten heeft kunnen helpen. Zij zijn volledig afhankelijk van donaties en werken met uitsluitend onbetaalde vrijwilligers. Voor de opvang van zwerfkittens en katten in nood maakt ze dankbaar gebruik van gastgezinnen.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title