DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenAlpaca Rescue Nederland › Turmericle superfood voor de alpaca Zora bij Stichting Alpaca Rescue Nederland

Turmericle superfood voor de alpaca Zora bij Stichting Alpaca Rescue Nederland

€200,00

100%

Opgehaald van €200,00 doel

3 Funders

Voltooid

Beschrijving

Zora is in 2020 in de opvang gekomen met levensbedreigende, zwaar verwaarloosde schurft. 85% van haar huid was aangetast. Inmiddels is ze, na een heel zwaar en langdurig behandeltraject stabiel en gezond. Wel is haar huid altijd nog kwetsbaar. Als extra ondersteuning krijgt ze door haar eten kurkuma. Een natuurlijke ontstekingsremmer en ondersteuning voor algehele weerstand. Sinds ze o.a. kurkuma eet is haar huid beduidend rustiger en krabt ze minder.

Help je mee Zora gezond te maken?

Product: Turmericle-curcuma op cososvetdrager
Stichting: Stichting Alpaca Rescue Nederland
Plaats: Aagetekerke
ANBI-status: Ja
Website: alpacarescuenederland.nl
     

Over deze stichting

Stichting Alpaca Rescue Nederland biedt opvang aan verwaarloosde, mishandelde alpaca's en alpaca's met gedragsproblemen. Daarnaast is de stichting zeer actief in het overbrengen van kennis en ervaring over de verzorging en het houden van alpaca’s. De alpaca's worden in kuddes geplaatst en geresocialiseerd. Ze leren basisvaardigheden als aan het halster lopen, stil staan voor (medische) behandelingen en reizen met een trailer. Wanneer een alpaca goed functioneert in een groep, gezond is én sociaal is naar mensen en dieren wordt er een nieuw thuis gezocht. De alpaca's verhuizen altijd met meerdere vriendjes.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title