DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenAlpaca Rescue Nederland › Turmericle superfood voor de alpaca’s bij Stichting Alpaca Rescue Nederland

Turmericle superfood voor de alpaca’s bij Stichting Alpaca Rescue Nederland

€20,00

10%

Opgehaald van €200,00 doel

2 Funders

De donatie kan niet meer zijn dan het doelbedrag, je kunt dus maximaal tot het resterende bedrag bijdragen.

Plaatsingsdatum: 2 april 2023
Einddatum: 2 oktober 2023

Beschrijving

Zwakke alpaca’s met bijvoorbeeld huidaandoeningen krijgen de eerste 12 weken Turmericle door hun voer gemengd. Dit ondersteunt van binnenuit tegen ontstekingen en geeft de extra boost die nodig is voor een voorspoedig herstel. Een heus superfood van onder andere curcuma en kokosvet.

Help je mee de alpaca’s gezond te maken?

Product: Turmericle-curcuma op cososvetdrager
Stichting: Stichting Alpaca Rescue Nederland
Plaats: Aagetekerke
ANBI-status: Ja
Website: alpacarescuenederland.nl
   

Over deze stichting

Stichting Alpaca Rescue Nederland biedt opvang aan verwaarloosde, mishandelde alpaca's en alpaca's met gedragsproblemen. Daarnaast is de stichting zeer actief in het overbrengen van kennis en ervaring over de verzorging en het houden van alpaca’s. De alpaca's worden in kuddes geplaatst en geresocialiseerd. Ze leren basisvaardigheden als aan het halster lopen, stil staan voor (medische) behandelingen en reizen met een trailer. Wanneer een alpaca goed functioneert in een groep, gezond is én sociaal is naar mensen en dieren wordt er een nieuw thuis gezocht. De alpaca's verhuizen altijd met meerdere vriendjes.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title