DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenDierenopvang Koningen › Transportkooien voor Dierenopvang Koningen

Transportkooien voor Dierenopvang Koningen

€225,00

118%

Opgehaald van €190,00 doel

10 Funders

Voltooid

Beschrijving

Dierenopvang Koningen vangt jaarlijks meer dan 200 zwerfkatten op. Veel sociale katten, maar ook wildere katten. Soms meldt de bezorgde eigenaar zich en dan kan de kat weer fijn mee naar huis. En voor al die andere katten die niet worden opgehaald, gaan zij natuurlijk op zoek naar een nieuwe warme mand!

Steeds vaker krijgen de vrijwilligers (ver)wild(derd)e katten binnen. Met tijd en aandacht kunnen sommige worden gesocialiseerd en vinden een nieuw thuis. En voor de andere katten is het beter om – in een TNR programma – na medische check en castratie/sterilisatie te worden teruggezet. Juist voor de groep wildere katten vragen zij jullie hulp. Want voor het zo veilig en minst stressvol mogelijk verplaatsen van deze katten zijn de gewone reismanden niet geschikt. Een speciale transport/dwangkooi is voor de vrijwilligers en de kat veel beter. Dierenopvang Koningen heeft al een transportkooi, maar die is vaak al in gebruik als er een nieuwe kat binnenkomt. Daarom willen zij graag nog 2 transport/dwangkooien om meer katten te kunnen helpen.

Spaar jij mee?

Product: Transportkooi
Stichting: Stichting Dierenopvang Koningen
Plaats: Balkbrug
ANBI-status: Ja
Website: dierenopvangkoningen.nl
                   

Over deze stichting

Het opvangen van honden en katten, zowel zwerfdieren als dieren die om wat voor reden dan ook niet bij hun eigenaar kunnen blijven. Daarnaast vangen wij honden en katten op vanuit het buitenland (Spanje, Turkije, Malta, Hongarije en Roemenië) omdat daar de noodzaak vaak ontzettend groot is.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title