DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenAlert Hondenopvang › Trainingsworsten voor de honden bij Stichting Alert Hondenopvang

Trainingsworsten voor de honden bij Stichting Alert Hondenopvang

€110,00

100%

Opgehaald van €110,00 doel

6 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

De vrijwilligers van Stichting Alert Hondenopvang trainen veel met hun opvanghonden. De honden gaan meerdere keren per week mee naar de hondenschool voor gehoorzaamheid, maar soms ook voor gewoon een fun les (clickertraining, breitensport of speuren). Daarnaast gaan ze met de honden naar de stad, het bos etc. zodat ze ook daar leren te luisteren (omgevingsverrijking)

Ze willen graag goede resultaten boeken met deze trainingen, en worden de honden beloond met een hoogwaardige beloning zoals Rodiworst. Daarnaast word er aan voerverrijking gedaan met bijvoorbeeld kongs die uit gelikt mogen worden, snuffelspelletjes etc.

Stichting Alert en de vrijwilligers investeren in tijd, maar het zou super fijn zijn als u ons een handje helpt door mee te investeren in het sociale gedrag van onze honden. Helpt u onze honden aan trainingsworst?

Product: Trainingsworsten
Stichting:   Stichting Alert Hondenopvang
Plaats:   Wenum Wiesel
Website:   StichtingAlert.nl

 

           

Over deze stichting

Stichting Alert richt zich vooral op het opvangen van honden die extra aandacht nodig hebben en niet of minder goed in een regulier asiel terecht kunnen. Deze aandacht kan bestaan uit extra zorg of training. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een zwangere teef, hele jonge honden, honden met probleemgedrag, of honden die in zorgwekkende situaties verkeren en met spoed opgevangen moeten worden.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title