DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenKonijnenopvang Joy › Tondeuse voor Stichting Konijnenopvang Joy

Tondeuse voor Stichting Konijnenopvang Joy

€205,00

103%

Opgehaald van €200,00 doel

15 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

Voor de vachtverzorging van de langharige konijnen hebben wij dringend behoefte aan een goede tondeuse. We hebben op dit moment zo’n tien langharige konijnen in de opvang. Het betreft vaak gedumpte en zeer ernstig verwaarloosde konijnen zoals bijvoorbeeld Jaap en Jelmer waarbij overigens onze vorige tondeuse gesneuveld is.

Aangezien dat niet de eerste keer is dat een goedkope tondeuse kapot gaat op de vervilte vachtjes en de tondeuse die we daarna aangeschaft hebben ook alweer op zijn laatste benen loopt hebben we besloten dat we beter kunnen investeren in een goede tondeuse. Dat werkt niet alleen prettiger maar is natuurlijk ook een stuk milieuvriendelijker. Help jij mee dit te realiseren?

Product:   Andis dierentondeuse
Stichting:   Stichting Konijnenopvang Joy
Plaats:   Kolham (Groningen)
Website:   KonijnenopvangJoy.nl

 

                             

Over deze stichting

Stichting Konijnenopvang Joy stelt zich tot doel om een (tijdelijk) plekje aan thuisloze konijnen te bieden en een nieuwe eigenaar voor hen te vinden, om zodoende het welzijn en de kwaliteit van leven van deze konijnen te verbeteren. Daarnaast tracht Stichting Konijnenopvang Joy de bewustwording over konijnenwelzijn te vergroten door middel van het geven van voorlichting.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title