DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Tondeuse voor het helpen van de katten met een vervilte vacht in de opvang bij Stichting Zwerfkatten IJmuiden

Tondeuse voor het helpen van de katten met een vervilte vacht in de opvang bij Stichting Zwerfkatten IJmuiden

€210,00

100%

Opgehaald van €210,00 doel

16 Funders

Voltooid

Beschrijving

Geregeld komen er bij de opvang van Stichting Zwerfkatten IJmuiden katten binnen die een compleet vervilte vacht hebben. Het gaat meestal om ernstig verwaarloosde katten waarvan afstand is gedaan, maar ook om langharige zwervertjes. Deze katten worden nooit meer uitgezet in het wild en blijven permanent in de opvang wonen om te voorkomen dat ze later weer problemen met hun vacht gaan krijgen. Het hebben van een vervilte, vervuilde vacht is pijnlijk en doet de katten geen goed en daarom scheren de vrijwilligers van de Stichting meestal de verwilderde of getraumatiseerde katten omdat uitkammen van de vachten geen optie is.

Helaas is een van de scheerapparaten na 10 jaar intensief gebruik overleden en is er grote behoefte aan een vervangend scheerapparaat.

Kun jij helpen met een bijdrage?

Product: Tondeuse
Stichting: Stichting Zwerfkatten IJmuiden
Plaats: IJmuiden
ANBI-status: Ja
Website: www.zwerfkattenijmuiden
                               

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title