DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting Kinderboerderij Maarssen/Kinderboerderij De Vechtse Hoeve › Supplementen voor Sabia & Vera van kinderboerderij de Vechtse Hoeve

Supplementen voor Sabia & Vera van kinderboerderij de Vechtse Hoeve

€180,00

100%

Opgehaald van €180,00 doel

8 Funders

Voltooid

Beschrijving

Sabia en Vera zijn 2 pony’s uit de kudde van kinderboerderij de Vechtse Hoeve die net als alle andere dieren bij hen afkomstig zijn uit afstand. Helaas hebben moeder en dochter problemen met hun rug en achterhand. Gelukkig is er een mooi natuurproduct op de markt! Dit product ondersteunt de spieren en pezen in de achterhand. Zoals met zoveel natuurproducten is dit voor de kinderboerderij een behoorlijke kostenpost. Sabia en Vera hebben enorme baad bij dit product!

Helpen jullie mee?

Product: Supplementen
Stichting: Kinderboederij de Vechtse Hoeve
Plaats: Maarssen
ANBI-status: Ja
Website: kinderboerderijdevechtsehoeve.nl
               

Over deze stichting

Kinderboerderij De Vechtse Hoeve is een kinderboerderij die voor 90% uit afstandsdieren bestaat. Wij vinden het belangrijk om dieren een plek te geven die niet meer bij hun baasje kunnen blijven. Het fokken van jonge dieren is mooi, maar er zijn al zoveel dieren die een plek zoeken. Dit willen wij onze grote en kleine bezoekers mee geven. Jonge dieren worden ook weer groot! Een varken van 13 dat in een modderpoel ligt te badderen is net zo leuk als kleine biggetjes. Een dier is niet voor even maar voor zijn hele leven!

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title