DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting Kinderboerderij Maarssen/Kinderboerderij De Vechtse Hoeve › Supplementen voor Sabia & Vera van Kinderboerderij de Vechtse Hoeve

Supplementen voor Sabia & Vera van Kinderboerderij de Vechtse Hoeve

€195,00

100%

Opgehaald van €195,00 doel

15 Funders

Voltooid

Beschrijving

De pony’s Sabia en Vera van Kinderboerderij de Vechtse Hoeve zijn uit afstand bij hen komen wonen. Moeder en dochter hebben helaas alle twee een probleem in het vrij bewegen van hun gestel. Ze staan onder behandeling van een Facia therapeut en de supplementen van Smooth locomotion maken dat ze zich iedere dag weer stukken beter kunnen bewegen. De kosten voor deze 2 meiden lopen helaas aardig op. Daarom zou het geweldig zijn als zij met deze actie weer een paar maandjes door kunnen. Spaar jij mee?

Product: Supplementen
Stichting: Kinderboederij de Vechtse Hoeve
Plaats: Maarssen
ANBI-status: Ja
Website: kinderboerderijdevechtsehoeve.nl
                             

Over deze stichting

Kinderboerderij De Vechtse Hoeve is een kinderboerderij die voor 90% uit afstandsdieren bestaat. Wij vinden het belangrijk om dieren een plek te geven die niet meer bij hun baasje kunnen blijven. Het fokken van jonge dieren is mooi, maar er zijn al zoveel dieren die een plek zoeken. Dit willen wij onze grote en kleine bezoekers mee geven. Jonge dieren worden ook weer groot! Een varken van 13 dat in een modderpoel ligt te badderen is net zo leuk als kleine biggetjes. Een dier is niet voor even maar voor zijn hele leven!

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title