DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › ‘Suikerpakket’ voor de suikerpoezen van Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

‘Suikerpakket’ voor de suikerpoezen van Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

€95,00

100%

Opgehaald van €95,00 doel

6 Funders

Voltooid

Beschrijving

In de opvang voor kansloze en onplaatsbare (zwerf)katten Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden wonen ook diabetespatiëntjes. Zij krijgen dagelijks injecties met insuline en om te controleren of dat goed gaat moet geregeld hun bloedsuikerwaarde gecheckt worden. Dit kunnen de medewerkers gelukkig zelf doen, mits de spullen daarvoor voorhanden zijn maar met name de teststripjes zijn behoorlijk prijzig. Daarom vraagt de stichting om een suikerziekte-pakket met handschoenen, teststrips en insulinenaaldjes. Helpt u mee?

Product: Suikerpakket
Stichting: Stichting Zwerfkatten Havengebied Ijmuiden
Plaats: Velsen Noord
Website: zwerfkattenijmuiden.nl

Kat

           

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title