DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Sscat-Spray voor stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

Sscat-Spray voor stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

€185,00

106%

Opgehaald van €175,00 doel

14 Funders

Voltooid

Beschrijving

In de opvang van stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden verblijven naast de verwilderde zwervertjes ook een flink aantal tamme katten die nergens welkom zijn. Vooral omdat ze gedragsproblemen hebben als agressie en onzindelijkheid. De vrijwilligers gaan met de beestjes aan de slag in de hoop ze ooit weer te kunnen herplaatsen. Een fantastisch hulpmiddel bij het afleren van ongewenst gedrag is de Sscat-spray. Deze spray werkt met een sensor die ‘mist’ naar de kat sprayt als deze op de verkeerde plekken plast bijvoorbeeld.
In Amerika worden heel goede resultaten behaald met de Sscat-spray, helaas zijn ze in Nederland nog erg prijzig. Graag wil de stichting een aantal van deze sscat-sprays, om te gaan trainen en daardoor een aantal pies-katten een nieuwe kans kunnen geven.

Spaar jij mee?

Product: Sscat-Spray
Stichting: Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden
Plaats: IJmuiden
ANBI-status: Ja
Website: zwerfkattenijmuiden.nl
                           

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title